У Кремлі лякають страшними наслідками розриву дипвідносин Україні і РФ

У Кремлі лякають страшними наслідками розриву дипвідносин Україні і РФ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков

Пєсков заявив, що розрив дипвідносин ускладнить ситуацію

У Кремлі вважають, що в разі прийняття Києвом рішення про розрив дипвідносин з Москвою це завдасть шкоди інтересам громадян обох країн і зашкодить врегулюванню ситуації на Донбасі. Про це заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

«Якщо таке рішення (про розрив дипвідносин з РФ. – Ред.) буде прийнято (Україною. – Ред.) цього разу, це додатково ускладнить ситуацію, а головне - це завдасть шкоди інтересам людей як в самій Україні, так і в Росії», - сказав він.

Пєсков додав, що таке рішення – «безумовно, суверенна справа України». Він нагадав, що в Києві «в останні роки приймалося чимало рішень, які мали негативні наслідки для врегулювання конфлікту на південному сході країни».

Представник Кремля не став відповідати на питання про те, хто в такому разі міг би стати посередником між Москвою і Києвом, назвавши це «гіпотетичними міркуваннями».

Раніше ЗМІ повідомили, що в законопроект про реінтеграцію Донбасу, який розглядається у Верховній Раді, нібито внесена поправка про розрив дипломатичних відносин з РФ. Однак глава комітету з питань безпеки українського парламенту Сергій Пашинський заявив, що подібні питання не входять до компетенції Ради, і такі поправки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу в парламент не вносилися. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: