У Кремлі стурбовані новими санкціями, які готує США

У Кремлі стурбовані новими санкціями, які готує США
Дмитро Пєсков

Речник Путіна назвав новий пакет імовірних санкції проти РФ - «недружнім проявом»

У Кремлі пильно стежать за повідомленнями про плани США ввести нові санкції проти Росії і вважають це відголосками ворожих проявів, заявив прес-секретар президента Дмитро Пєсков, передає РІА «Новини».

«Поки не можна сказати, що США погодили (список підприємств). Є публікація, в якій стверджується, що він кимось узгоджений, є якийсь список, який опублікований, і далі по інстанціях. Публікація, скажімо так, що викликає стурбованість. Думаю, що потрібно спочатку вивчити рішення, якщо і коли воно буде формалізовано, і після цього давати вже якісь оцінки», - сказав він.

На уточнююче запитання, чи стежать за цією ситуацією в Кремлі, Пєсков заявив, що «безумовно».

«Звичайно. Це в будь-якому випадку відголоски недружніх проявів, а точніше, навіть ворожих проявів відносно нашої країни. Тому ми, звичайно, стежимо за цим самим пильним чином», - додав він.

Зашначимо, що видання Тhe New York Times опублікувало списоккомпаній та установ, проти яких хочуть ввести санкції. Він включає в себе Федеральну службу безпеки (ФСБ), Головне розвідувальне управління (ГРУ), Службу зовнішньої розвідки.

Крім того, у списку вказані 33 підприємства. Серед них «Рособоронекспорт», «Ростех», «Калашников», «МіГ» і інші.

Нагадаємо, адміністрація президента США Дональда Трампа передала Конгресу перелік організацій, пов'язаних з Росією, за якими розглядається можливість застосування нових санкцій.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: