У Кропивницькому поліція затримала 27 озброєних учасників кримінальної «сходки»

У Кропивницькому поліція затримала 27 озброєних учасників кримінальної «сходки»

Кілька затриманих у кримінальному світі мають статус «авторитетів»

Поліція при підтримці бійців спецпідрозділу поліції КОРД виявила на території одного з ресторанів м. Кропивницький групу озброєних осіб.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, 27 чоловіків прибули до Кропивницького, аби обговорити питання щодо перерозподілу сфер впливу.

Частина з них – раніше засуджені за злочини проти життя і здоров'я людини, а також за майнові злочини. Кілька з цих громадян у кримінальному світі мають статус «авторитетів».

Оперативники виявили серед учасників «сходки» мешканців трьох областей: Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської. У кількох чоловіків поліцейські виявили зброю: чотири пістолети, два револьвери, два автомати, а в автомобілі – гранату Ф-1.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження, тривають слідчі дії. Вилучений «арсенал» направлено на проведення відповідних експертиз.

За даними Нацполіції, на сьогоднішній день на території України залишається близько 25-29 злодіїв у законі. Більшість з них - вихідці з Російської Федерації та Грузії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: