Пожежа в будинку для літніх людей під Києвом: поліція проводить виїмку документів

Пожежа в будинку для літніх людей під Києвом: поліція проводить виїмку документів

Як відзначила Деканоідзе, поліція буде тісно співпрацювати з урядовою комісією зі встановлення причин трагедії

На Київщины у Літочках на даний момент йде виїмка документів, після чого ми зможемо встановити законність функціонування будинку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила глава Нацполіції Хатія Деканоідзе.

«На даний момент йде виїмка документів, після чого ми зможемо встановити законність функціонування будинку... якщо вам відома будь-яка інформація по даному випадку, будь ласка, повідомляйте на лінію 102», - написала глава Нацполіції.

«Від імені Національної поліції України висловлюю всім рідним і близьким постраждалих у пожежі під Києвом найглибші співчуття», - додала глава Нацполіції.

Нагадаємо, 29 травня о 3.48 хвилин у селі Літочки Броварського району в приватній двоповерховій будівлі виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 17 громадян.

З’ясувалося, що у даному домоволодінні приватний підприємець організував проживання осіб похилого віку. З мешканцями укладались договори. Ліжко-місце у хостелі з доглядом обслуговуючого персоналу коштувало для пенсіонерів 6 тисяч гривень на місяць.

Станом на 5.25 годину працівниками ДСНС пожежу локалізовано. О 8.25 годині пожежу ліквідовано.

Встановлено, що на момент пожежі в будинку перебувало 35 осіб. Підрозділами ДСНС врятовано 18 людей, з який 5 осіб з опіками різних ступенів тяжкості госпіталізовано до Броварської районної лікарні. На місці трагедії знайдено 17 тіл громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: