У Луценка впевнені, що фігуранти справи Курченка не втечуть за кордон

У Луценка впевнені, що фігуранти справи Курченка не втечуть за кордон

У Генпрокуратурі прогнозують, що ланцюжок корупційної схеми невдовзі буде повністю викритий

Невдовзі корупційний ланцюжок газової схеми Сергія Курченка буде повністю викритий слідчими, переконаний перший заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук. Про це він сказав в ефірі «5 каналу».
«Після того, як генеральним прокурором справа Курченка була передана іншому підрозділу, за 10 днів ми побачили конкретні результати і вони будуть продовжуватись… Робота в даних кримінальних провадженнях іде, постійно допитуються свідки, допитуються затримані, вони дають покази. На підставі тих показів приймаються оперативні рішення прокурорами, і я думаю, що ланцюжок цієї корупційної схеми невдовзі буде повністю викритий», - зазначив заступник генпрокурора.
На запитання щодо фігурантів справи Курченка, які почали збирати документи на виїзд, та чи є можливість того, що після того, як вони виїдуть, всі дізнаються, що вони були фігурантами, Сторожук запевнив, що це малоймовірно.
«Це досить малоймовірно. Вони можуть звичайно готувати документи, можуть кудись виїхати, але я впевнений, що той ритм, який взяли правоохоронці і прокурори у веденні слідства, тобто вже вони прораховують на декілька кроків вперед свої дії. У нас вже передбачені застережні заходи з приводу цього. Тому впевнений, що їм це (втекти за кордон. – Ред.) не вдасться», – заявив перший заступник генпрокурора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: