У Львові влаштували різанину, поліція затримала 16 осіб

У Львові влаштували різанину, поліція затримала 16 осіб

Одною з членів банди молодиків виявилась дівчина на милицях

В ніч на неділю у Львові молодики влаштували масову різанину. Патрульні затримали шістнадцять осіб, які причетні до неї. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вночі, о 1:40, до екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про бійку на вулиці Комарова. Коли патрульні приїхали на місце, то побачили двох закривавлених чоловіків з ножовими пораненнями. Інспектори викликали на місце швидку та слідчих.

Полісмени опитали свідків про підозрюваних. Одразу, усім екіпажам патрульні передали орієнтування, що розшукується орієнтовно 12-15 осіб. Один із зловмисників у червоній футболці, і з ними дівчина на милицях. Вік усіх приблизно 20 років. Двох потерпілих забрала «швидка допомога». Один із поранених втратив дорогою до лікарні свідомість. На місці події була його дружина, яка повідомила, що в чоловіка зник телефон. Вона говорила з ним по ньому перед тим, як стався інцидент. Причини бійки з‘ясує слідство. Натомість патрульні почали обстежувати територію.

О 3:30 біля нічого магазину на вулиці Олени Степанівни вони помітили двох підозрілих хлопців, які придбали воду. Інспектори простежили за хлопцями і вже біля під‘їзду повідомили їм, що надійшов виклик від сусідів про порушення тиші. Патрульні сказали хлопцям, що мають провести профілактичну бесіду з мешканцями квартири. У квартирі на третьому поверсі перебувало загалом 16 осіб, які повідомили, що орендували її на два дні для святкування уродин дівчини. Як з‘ясувалося, дівчина була на милицях. В квартирі також був і хлопець у червоній футболці.

На місце викликали слідчих. Свідки упізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж та телефон (можливо той що зник у потерпілого). Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Усіх затримали, адже невідомо хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: