У Магнітогорську обвалилася частина будинку, в якому стався вибух

У Магнітогорську обвалилася частина будинку, в якому стався вибух

У результаті обвалення в неділю, 20 січня, ніхто не постраждав

У російському Магнітогорську обвалилася більша частина під'їзду № 7 будинку на вулиці Карла Маркса, де 31 грудня стався вибух.

Про це видання DW.

У результаті обвалення в неділю, 20 січня, ніхто не постраждав.

Гендиректор компанії-підрядника РВС, яка займається знесенням пошкоджених конструкцій, Юрій Овчаров заявив, що демонтаж був плановим, тоді як жителі будинку повідомили, що їх не попереджали про жодні демонтажні роботи й не просили залишити квартири.

«Ми так налякалися, що відразу схопили речі й рвонули евакуюватися, навіть дітей одягати не стали - застудитися краще, ніж загинути», - розповіли мешканці одного з під'їздів будинку.

Зазначається, що напередодні Овчаров повідомив, що конструкції повинні встояти до понеділка, 21 січня.

Нагадаємо, в результаті вибуху 31 грудня в житловому будинку в Магнітогорську загинули 39 осіб. Слідчий комітет РФ, який займається розслідуванням того, що сталося, поки не озвучив основну версію події, а також не оприлюднив жодних подробиць. Було озвучено лише, що слідів вибухових речовин при розборі завалів будинку не виявлено.

Наступного дня, ввечері 1 січня, приблизно у 3 кілометрах від будинку, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. 

Джерела російського видання Znak.com у ФСБ Росії в Москві підтверджують версію про теракт у  Магнітогорську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: