У Миколаєві запустили чат-бот для протидії домашньому насильству

У Миколаєві запустили чат-бот для протидії домашньому насильству
У Миколаєві запустили чат-бот для протидії домашньому насильству

Лише протягом двох тижнів карантину у Миколаївській області складено 148 протоколів про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства

У Миколаєві для допомоги громадянам на карантині правоохоронці запустили чат-бот у Telegram із протидії домашньому насильству.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради.

«Для того, аби громадяни могли оперативно отримати підтримку та допомогу в умовах карантину, коли існують обмеження в особистих прийомах, співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області запустили у додатку Telegram чат-бот «Стоп насильству», — йдеться у повідомленні.

Там уточнили, що останнім часом у місті значно зросла кількість випадків домашнього насилля через те, що люди вимушені тривалий час сидіти вдома.

«Лише протягом двох тижнів карантину поліцейськими Миколаївської області складено 148 протоколів за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства та винесено дев’ять термінових заборонних приписів», — уточнили в міськраді.

Нагадаємо, влада України посилює карантинні заходи з метою стримування пандемії коронавірусу COVID-19. Відповіжна постанова уряду опублікована у п'ятницю, 3 квітня.

Зазначимо, українцям з понеділка можна виходити на вулицю лише з документами і в масці. Глава уряду зазначив, що що жорсткі обмеження - це тенденція, до якої дедалі частіше вдаються держави по всьому світу.

Також Кабінет міністрів закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні.

Глава уряду Денис Шмигаль заявив, що у кінці квітня уряд поетапно послаблюватиме карантинні обмеження, якщо зменшиться кількість хворих на Covid-19.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: