У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій лише троє людей

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій лише троє людей

Тука розповів про роботу відомства

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявляє про роботу в штаті Міністерства трьох людей. Про це він повідомив Українським Новинам.
«У нас у штаті тільки троє людей», - сказав заступник міністра.
Він зазначив, що працівниками міністерства є міністр Вадим Черниш, заступник міністра - керівник апарату Сергій Злакоман і сам Тука.
Зі слів заступника міністра, загальний штат відомства, що передбачений Кабінетом міністрів, становить 105 людей.
Тука також повідомив, що Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб має намір ініціювати створення трьох територіальних органів відомства. «Ми хочемо створити три територіальні органи», - сказав заступник міністра.
Тука зазначив, що один із них буде займатися питаннями Луганської, Харківської та Дніпропетровської областей, другий - Донецької та Запорізької, а третій - Херсонської області.
Під час круглого столу Тука сказав, що вважає міжнародний тиск на Росію шляхом до повернення контролю України над анексованим Росією Кримом. «Щодо шляхів повернення (Криму Україні) - я б отут віддавав перевагу саме зовнішньому тиску на Росію», - сказав заступник міністра.
Тука зазначив, що ситуація з поверненням Криму Україні складніша, ніж із поверненням Донецької та Луганської областей.
З його слів, якщо економічний тиск на Росію збережеться, то громадяни Росії стануть сприймати причину погіршення свого рівня життя як наслідок анексії Криму.
Нагадаємо, 20 квітня Кабмін вирішив створити Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: