У Московському патріархаті нагородили працівників «Інтера»

У Московському патріархаті нагородили працівників «Інтера»
Цьогоріч телеканал створив документальний фільм «Києво-Печерська Лавра. Фотографія тисячоліття» та фільм «Від Різдва до Хрещення»

Серед робіт телеканалу «на ниві духовного просвітництва» щотижневе звернення предстоятеля УПЦ МП Онуфрія, прямі трансляції молебеню з Володимирської гірки, Хресного ходу та літургії в Києво-Печерській лаврі

Українська православна церква Московсього патріархату нагородила працівників телеканалу «Інтер» церковними нагородами: орденами преподобного Нестора Літописця І ступеня, медалями святого рівноапостольного князя Володимира та грамотами предстоятеля церкви.

Намісник Києво-Печерської лаври Павел зазначив, що журналісти «словом проповіді можуть наставити людей на шлях, що веде до Бога».

Серед робіт телеканалу «на ниві духовного просвітництва» щотижневе звернення предстоятеля УПЦ МП Онуфрія, прямі трансляції молебеню з Володимирської гірки, Хресного ходу та літургії в Києво-Печерській лаврі.

Також цьогоріч телеканал створив документальний фільм «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття» та фільм «Від Різдва до Хрещення».

У УПЦ МП зазначили, що на телеканалі регулярно виходять інтерв'ю з предстоятелями церкви.

Як повідомлялося, представники СБУ під час обшуків виявили у священиків УПЦ МП брошури та листівки з антиукраїнською пропагандою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: