У Москві істерика через нову емблему української розвідки

У Москві істерика через нову емблему української розвідки
YouTube

Над територією Росії, яка виділена сірим кольором, розташувалася сова з мечем

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін назвав нову емблему української розвідки «дебільною» та натякнув на зв'язок гасла Воєнної розвідки з Німечиною 30-х років. Відповідні оцінки Рогозін на своїй сторінці соцмережі Twitter.

Емблема військової розвідки України, на якій зображено сову з мечем, який спирається на зображення географічної карти Росії, була представлена на офіційному сайті президента Петра Порошенка 24 жовтня.

Територію Росії на емблемі виділено сірим кольором, зверху написано назву служби, знизу - вислів на латині «Sapiens dominabitur astris» («Мудрий буде панувати над зірками»).

Російські прокремлівські ЗМІ у своїх публікаціях щодо нової емблеми вказали на антиросійський посил у її зображенні, зазначає «Українська правда».

«Над емблемою - девіз «Украiна понад усе!». Пам'ятається, таке вже було в історії і відносно недавній, «Deutschland über alles» (Німеччина понад усе), саме це виспівували гітлерівці», - заявили у провладному виданні «КП».

Нагадаємо, нещодавно президент Петро Порошенко представив колективу нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майора Василя Бурбу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: