У МОЗ назвали нові правила роботи салонів краси

У МОЗ назвали нові правила роботи салонів краси

В салонах не повинна знаходитися рекламна продукція, журнали та різні іграшки

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило нові правила роботи салонів краси в період пом'якшення карантину.

Про це йдеться у Telegram-каналі МОЗ.

Так, в правилах сказано, що салони краси в умовах карантину повинні приймати відвідувачів лише за попереднім записом з інтервалом не менше 15 хвилин. Відвідувачам необхідно чекати своєї черги на вулиці, до того ж, на одну людину повинно відводитись як мінімум 5 квадратних метрів. Також відвідувачі повинні мати засоби індивідуального захисту.

Співробітники салонів перед початком роботи повинні проходити температурний скринінг і мати засоби індивідуального захисту. Персоналу дозволяється використовувати тільки респіратори без клапана видиху.

Також біля входу в салони краси повинна бути розмітка для клієнтів для дотримання відстані в 1,5 м., а між місцями надання послуг також повинна бути дистанція не менше 1,5 м.

photo_2020-05-16_17-00-38

Крім цього, установам необхідно забезпечити дезінфекцію після кожного клієнта і централізований збір використаних засобів індивідуального захисту.

Не менш важливим фактором є те, що під час карантину в салонах краси забороняється наявність рекламної продукції, журналів і різних іграшок.

В Україні станом на 16 травня 17 858 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 497 летальних, 4906 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 528 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: