У Нідерландах заборонили збиратися в групи більше двох осіб

У Нідерландах заборонили збиратися в групи більше двох осіб
Уряд Нідерландів заборонив збиратися в групи більше двох осіб через коронавірус

Обмежувальні заходи триватимуть до 1 червня

Уряд Нідерландів ввів заборону на масові заходи, а також заборонив збиратися в групи більше двох осіб у зв'язку з пандемією коронавіруса.

Про це повідомляє HartvanNederland.

Повідомляється, що також порушенням буде вважатися, якщо група з трьох і більше осіб будуть йти поруч на відстані менше півтора метри один від одного.

Також якщо у одного з членів сім'ї підвищена температура, всі, з ким він проживає, повинні перебувати на самоізоляції.

Обмежувальні заходи триватимуть до 1 червня. У разі порушення карантинних заходів може бути накладено штраф до 400 євро.

Раніше прем'єр-міністр Франції Едуард Філіп оголосив, що з завтрашнього дня, 24 березня, будуть закриті продовольчі ринки і введені обмеження на вихід на вулицю.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірус. Двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: