У німецькій армії різко зросла кількість заяв про злочини на сексуальному ґрунті

У німецькій армії різко зросла кількість заяв про злочини на сексуальному ґрунті

У міністерстві оборони ФРН не вважають, що кількість зґвалтувань різко зросла

Кількість зареєстрованих злочинів на сексуальному ґрунті в бундесвері останнім часом різко збільшилася. Як повідомляє в неділю, 19 листопада, з посиланням на дані міністерства оборони ФРН Bild am Sonntag, особливо зросла кількість заявлених випадків зґвалтувань.

Всього на 14 листопада 2017 року у бундесвері вже зафіксовано 11 випадків зґвалтувань або спроб зґвалтування. За 2016 рік таких випадків було зареєстровано всього 5.

Всього до кінця вересня 2017 року був заявлено про 187 злочини на сексуальному ґрунті (у 2016 році - 128). До них входять як неприпустимі дотики, так і більш серйозні порушення. При цьому наголошується, що про ряд випадків, які сталися до 2017 року, було знову заявлено в нинішньому році, так як жертви не були задоволені ходом розглядів.

У міністерстві оборони ФРН не вважають, що кількість зґвалтувань різко зросла. У відомстві вважають, що скоротилася кількість неврахованих порушень. За словами глави міністерства Урсули фон дер Ляйен, злочини на сексуальному ґрунті, які вважаються в суспільстві незаконними, каратимуться також і в армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: