У Нижній Апші люди перекрили трасу, вимагаючи покарання для обвинуваченого у вбивстві школяра

У Нижній Апші люди перекрили трасу, вимагаючи покарання для обвинуваченого у вбивстві школяра
Через перекриття траси утворилися затори по обидва боки на кілька кілометрів

«Протести тривали всю ніч. Акція оголошена безстроковою, допоки підозрюваний у вбивстві не отримає покарання згідно з законом»,- йдеться у повідомленні

У Нижній Апші протестувальники перекрили трасу Мукачево – Рогатин. Люди вимагають справедливого рішення суду для школяра, який підозрюється у вбивстві однолітка. Про це повідомили Mukachevo.net відразу кілька місцевих мешканців, а також у сільській раді Нижньої Апші.

«Протести тривали всю ніч, і продовжуватимуться далі. Акція оголошена безстроковою, допоки не буде ухвалено підозрюваний у вбивстві не отримає покарання згідно з законом»,- йдеться у повідомленні.

Через перекриття траси утворилися затори по обидва боки на кілька кілометрів. 

Як повідомлялося, школяра, який звинувачується у вбивстві товариша у Нижній Апші, можуть випустити під заставу.

12 грудня розпочалося судове засідання з розгляду справи щодо обвинуваченого в умисному вбивстві. Суддя оголосив ухвалу про продовження строку тримання юнака під вартою до 16 грудня 2018. Судове засідання продовжиться сьогодні, 13 грудня.

Нагадаємо, місцевий школяр обвинувачується в тому, що 14 березня 2018, під час сварки з товаришем, завдав тому множинні колото-різані рани, від яких той помер на місці.

Згідно з санкцією ч.1 ст.115 КК України, що інкримінується обвинуваченому, йому загрожує покарання від семи до п'ятнадцяти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: