У Польщі судитимуть бізнесвумен за смерть українця

У Польщі судитимуть бізнесвумен за смерть українця
36-річний Василь Чорней, родом з Прикарпаття, працював на підприємстві з виробництва трун неподалік міста Новий Томишль 

Позбавиться від тіла власниці фірми допомагав інший українець

Громадянку Польщі збираються судити за смерть українця. Прокуратура звинувачує власницю фірми в тому, що вона не надала своєму співробітникові допомогу. Про це повідомляє ТСН.

Так, 36-річний громадянин України Василь Черней, який родом з Прикарпаття, працював на підприємстві з виробництва трун недалеко від міста Новий Томишль. 

Під час робочої зміни йому стало погано. Однак власниця фірми заборонила викликати медиків, і веліла всім робочим йти додому. Тіло Василя на наступний же день знайшли за 125 кілометрів від його місця роботи. Потім з'ясувалося, що позбутися від тіла їй допомагав інший нелегальний працівник з Прикарпаття. Він проходить у справі другим винуватцем.

Співучасник злочину одразу зізнався у скоєному і заявив, що діяв під тиском. Тому чоловікові можуть пом'якшити покарання.

Популярні новини зараз

«Суд отримав обвинувальний акт проти пані Гражини. Вона звинувачується в ненаданні допомоги 12 червня українському громадянину Василю Чорнею, який працював на її підприємстві. Інший громадянин України, також серед обвинувачених. Йому інкримінують перешкоджання правосуддю і покривання злочину», - розповів представник прокуратури Міхал Сметковский.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: