У Порошенка помітили в Пентагоні незвичний годинник

У Порошенка помітили в Пентагоні незвичний годинник
Петро Порошенко зустрівся з міністром оборони США Джеймсом Меттісом

У переговорній кімнаті міністра оборони США Джеймса Меттіса висить годинник, який показує київський час.

Про це на свойї сторінці у Facebook написав прес-секретар президента Святослав Цеголко.

Нагадаємо, що під час візиту президента України Петра Порошенка до Сполучених Штатів Америки міністр оборони США Джеймс Меттіс заявив, що його країна підтримує продовження санкцій проти Російської Федерації за її агресію проти України.

«Навіть перед лицем загрози агресії і кібератак ваша країна робить багато. США залишаються на позиціях підтримки України», - сказав він, зазначивши, що санкції проти країни-агресора повинні зберігатися, оскільки важливо дотримуватися зобов'язань щодо забезпечення міжнародного порядку, суверенітету, територіальної цілісності і свободи.

Він також відзначив значний прогрес, який здійснила Україна в сфері безпеки і оборони, а також роль в цьому начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка.

У свою чергу, Порошенко висловив вдячність за рішучу і тверду підтримку суверенітету і територіальної цілісності України з боку США, а також наголосив на важливості зміцнення трансатлантичної єдності і солідарності. Зокрема, він закликав до збереження єдиного міжнародного фронту в політиці санкцій проти РФ, поки не буде відновлена територіальна цілісність і суверенітет України, включно з Кримом.

Про реакцію західних та російських ЗМІ на візит Петра Порошенка до Вашингтону читайте в матеріалі «Главкома» «Зачепило не на жарт. Зустріч Порошенка і Трампа у західних та російських ЗМІ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: