У прокуратурі підозрюють поліцію Одеси у приховуванні ДТП за участю службових авто

У прокуратурі підозрюють поліцію Одеси у приховуванні ДТП за участю службових авто

Протягом 2016-2017 років в результаті ДТП було пошкоджено 69 службових автомобілів поліції

Прокуратура Одеської області розслідує кримінальну виробництво, відкрите за фактом «приховування Управлінням патрульної поліції Одеси фактів ДТП за участю службових автомобілів з вини патрульних поліцейських і нестягнення з них грошових коштів, що завдало шкоди державному бюджету України».

Бездіяльність патрульних кваліфікували за частиною 2 ст. 364 КК - «зловживання владою або службовим становищем».

Як наголошується в матеріалах провадження, за даними Управління патрульної поліції, протягом 2016-2017 років в результаті ДТП було пошкоджено 69 службових автомобілів марки «Тойота Пріус». Учасниками аварій стали більше 100 патрульних поліцейських. Разом з тим, до передбаченої законом відповідальності притягнуто лише 34 співробітника поліції. Відремонтували 41 машину, на території УВП продовжує перебувати ще 19 пошкоджених авто.

«Точна кількість дорожньо-транспортних пригод та кількість пошкоджених машин УПП м.Одеси встановлюється. Інформація, надана Управлінням має протиріччя, що свідчить про її недостовірність. За наявними відомостями, кількість пошкоджених автомобілів значно більше, ніж вказано в офіційній інформації УПП Одеси», - зазначає прокуратура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: