У Путіна назвали припущення британців про вболівальників «русофобською істерикою»

У Путіна назвали припущення британців про вболівальників «русофобською істерикою»
lenta.ru

Це не потребує ніякої реакції, - вважає Пєсков

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав русофобською істерикою припущення представників британського уряду про те, що безлади за участі російських уболівальників у Франції могли бути санкціоновані російським керівництвом, - повідомляє «Інтерфакс».

«Це не потребує ніякої реакції. Це ще один приклад, до чого доходять деякі у своїй русофобській істериці", - сказав Пєсков у неділю, коментуючи відповідну публікацію в британській The Guardian.

Так він відповів на питання, як у Кремлі ставляться до таких публікацій у британській пресі, і чи заслуговують вони на реакцію.

Відповідно до публікації The Guardian, високопоставлені британські чиновники вважають, що «розв'язане російськими вболівальниками насильство було санкціоновано Кремлем».

«Очевидно, що значна кількість тих, хто був залучений до жорстоких і чітко скоординованих атак на англійських фанатів та інших уболівальників у Марселі і Ліллі, були ідентифіковані як (представники) силових структур Росії», - пише видання.

«Експерти в британському уряді побоюються, що подібна тактика покликана продемонструвати російську силу, будуючи тим часом усередині країни легенду про те, що весь інший світ вишикувався проти неї», - зазначає The Guardian.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: