У Путіна переконують, що не труїли Скрипаля

У Путіна переконують, що не труїли Скрипаля
Володимир Путін
Фото Радіо Свобода

Москва не має ніякого стосунку до події, яка мала місце в Великобританії, - речник глави РФ

У Кремлі заявляють, що не причетні до отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля, але готові допомогти в розслідуванні даної події. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють «РИА Новости»

«Позиція Москви була доведена по дипломатичних каналах до Лондона, вона полягає в тому, що Москва не має ніякого стосунку до події, яка мала місце в Великобританії», - сказав він.

Пєсков зазначив, що Москва не сприймає «голослівних і не підкріплених будь-якими доказами звинувачень на свою адресу і не сприймає також мови ультиматуму».

«При цьому Москва залишається відкритою для взаємодії в розслідуванні цієї події, але, на жаль, не зустрічає взаємності з боку британців у цій своїй готовності», - сказав Пєсков.

Як відомо, отруєних росіян – Скрипаля і його дочку Юлію – знайшли без свідомості в центрі міста Солсбері в неділю, 4 березня.

У Великобританії встановили, що колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу «Новичок», яку розробляла Росія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: