У Путіна вже порівнюють Brexit з розпадом СРСР

У Путіна вже порівнюють Brexit з розпадом СРСР

Спікер Президента РФ Дмитро Пєсков оцінив рішення громадян Великобританії вийти з ЄС.

Російський уряд розглядає кризу, що виникла в Європі через вихід Великобританії зі складу ЄС (Brexit), як ситуацію, подібну до тієї, що склалася в Радянському Союзі незадовго до його розпаду. Відповідну заяву зробив спікер президента РФ Дмитро Пєсков, якого цитує УНІАН.

«Багато поколінь чітко пам'ятають період розвалу Радянського союзу, цей час невизначеності. Звичайно, тут проводити прямі паралелі було б нерозумно, але певний турбулентний, незрозумілий і непередбачуваний час, очевидно, присутній. Ми знаємо, що в історії різних держав такі часи бувають», - каже Пєсков.

За його словами, зараз в Кремлі фіксують заяви, які звучать в уряді Шотландії та парламенті Великобританії, і які мають дуже суперечливий характер. Пєсков підкреслив, що раніше російський лідер Володимир Путін відзначив глибокі економічні наслідки рішення про вихід Великобританії з ЄС. «Ми за цим пильно спостерігаємо, тому що це вже конкретні прикладні питання, пов'язані з економічними наслідками. Запитань поки що більше, ніж відповідей, причому не тільки у нас, але і у самих британців, і в Брюсселі теж», - сказав Пєсков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: