У Росії стався вибух у багатоповерхівці

У Росії стався вибух у багатоповерхівці

За попередніми даними, у квартирі у Вологді вибухнув побутовий газ

Близько опівночі 16 грудня за місцевим часом у російській Вологді у одній із квартир жилої багатоповерхівки стався вибух побутового газу.

Як пише місцеве видання Онлайн Вологда, у результаті одна людина загинула та ще кілька постраждали.

У російській єдиній чергово-диспетчерській службі повідомили, що у квартирі на п'ятому поверсі близько 23:45 за місцевим часом (22:45 за Києвом) стався вибух побутового газу.

В результаті вибуху будівля отримала серйозні пошкодження: принаймні одна квартира зруйнована, частково обвалився дах, зруйновані два балкони.

Уламками будівлі пошкоджені припарковані внизу автомобілі.

За інформацією МНС, загинула жінка, на місці працюють усі екстрені служби міста.

Повідомляється, що газ у будинку перекритий, ведуться аварійно-рятувальні роботи та розчищення місця події, загроза витоку ліквідована, відкритого вогню немає.

За попередньою інформацію, жінка померла в машині швидкої допомоги, вона є однієї із семи потерпілих, передає ТАСС. Інформаційна агенція РИА Новости, зі свого боку, повідомляє, що дві особи перебувають у важкому стані.

«За неперевіреною інформацією, у квартирі проходив ремонт, і робітники, що встановлювали натяжну стелю, залишили балон у кімнаті. Можливо це і стало причиною вибуху. Так як балон, заправлений на холоді після того, як його внесуть у тепле приміщення може здетонувати», – розповіли місцеві журналісти. 

Як повідомлялося, спеціалісти «Київоблгазу» спростували інформацію про вибух газу в цьому будинку.

Нагадаємо, 14 грудня о 9:20 у Фастові в п'ятиповерховому будинку стався вибух без подальшого горіння.

О 00:26 15 грудня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили пошуково-рятувальні роботи та розбирання зруйнованих будівельних конструкцій на місці вибуху у Фастові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: