У російських військах вздовж кордону з Україною сталася різанина

У російських військах вздовж кордону з Україною сталася різанина

Сутички між військовослужбовцями ЗС РФ сталися на міжетнічному підґрунті

У військових частинах збройних сил РФ, які формуються у районах вздовж кордону з Україною і комплектуються переважно військовослужбовцями кавказьких національностей, продовжує погіршуватись ситуація у взаємовідносинах серед особового складу на міжетнічному (міжнаціональному) підґрунті. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«10 червня ц.р. внаслідок ножового поранення військовослужбовця з Республіки Дагестан розпочалися масові сутички між особовим складом 150 мотострілецької дивізії Південного ВО. З метою припинення безпорядків до Новочеркаська прибули додаткові підрозділи військової поліції ЗС РФ», - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, у результаті силових дій значна кількість військовослужбовців з’єднання отримали поранення та були госпіталізовані.

Як повідомлялося, в підконтрольний бойовикам Донецьк прибула велика група (понад 200 чол.) російських найманців з м. Майкоп (Республіка Адигея, Північно-Західний Кавказ, РФ). Крім того, з території РФ через н.п. Сорокіно (кол. Краснодон, Луганська область) в напрямку Луганська перекинуто близько 150 російських найманців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: