У семи областях перевищено середню по Україні смертність від коронавірусу

У семи областях перевищено середню по Україні смертність від коронавірусу
Від Covid-19 частіше помирають чоловіки - 146 (56%) і люди у віці старші за 50 років (85%)

90% померлих - це люди старші за 50 років із супутніми захворюваннями

У семи областях України перевищено середній показник смертності від коронавірусу. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я України в Facebook.

«Показник летальності, який перевищує середній по Україні, зареєстрований у наступних областях (на 30 квітня): Івано-Франківська (5,8%); Кіровоградська (4,6%); Львівська (3,3%); Сумська (3,9%); Хмельницька (6,1%); Чернігівська (8,0%); Полтавська (3,0)», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що від Covid-19 частіше помирають чоловіки - 146 (56%) і люди у віці старші за 50 років (85%).

«70,5% померлих від ускладнень covid-19 мали серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок, печінки, легенів, неврологічні хвороби і ожиріння. У 34% померлих з супутньою патологією було кілька захворювань: серцево-судинні та цукровий діабет, імунодефіцит і ожиріння і т. д.» - відзначили в центрі.

9526Графіка клікабельна

При цьому 90% померлих - це люди старші за 50 років із супутніми захворюваннями.

Нагадаємо, загалом за час пандемії в Україні зафіксовано 10406 випадків коронавірусу. Із них - 717 дітей та 2063 медики.

Як відомо, Кабінет міністрів України на наступному засіданні планує розглянути низку рішень щодо послаблення карантину, міністерства вже напрацьовують критерії для об’єктів, які будуть поступово відкриватися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: