У штабі АТО уточнили втрати за добу

У штабі АТО уточнили втрати за добу

Протягом минулої доби зафіксовано 12 прицільних ворожих обстрілів у бік позицій українських військових

У зоні проведення АТО загинув один український військовослужбовець 1989 року народження внаслідок ворожих обстрілів позицій ЗСУ.

Про це під час брифінгу у вівторок заявив речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

«Змушений із сумом повідомити, що вчора внаслідок ворожих обстрілів маємо втрату. Загинув наш український захисник 1989 року народження. Висловлюємо співчуття рідним і близьким нашого захисника, який героїчно захищав Україну від російської агресії», - повідомив він.

Гуцуляк також зазначив, що внаслідок обстрілу позицій українських військових отримав поранення один український захисник, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування.

1519126802-5687_01

«Також під час виконання завдань внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої поранень зазнало ще двоє наших військових. Усіх було евакуйовано до військових мобільних госпіталів, стан здоров'я одного з наших захисників оцінюється як важкий. Ще трьох - задовільний. Наразі вони отримують усю медичну кваліфіковану допомогу», - зазначив речник.

Загалом, за словами речника МОУ, протягом минулої доби зафіксовано 12 прицільних ворожих обстрілів у бік позицій українських військових. Було випущено близько 20 снарядів з мінометів калібру 120 мм та близько 30 мін -  з калібру 82 мм.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: