У скандального Лабазюка ще не придумали, як коментувати побиття працівника СБУ

У скандального Лабазюка ще не придумали, як коментувати побиття працівника СБУ
Сергій Лабазюк

Лабазюк не може сказати, за що побив працівника СБУ

У народного депутата фракції «Воля народу» Сергія Лабазюка відмовились коментувати ситуацію із побиттям парламентарієм співробітника СБУ.

«Поки немає офіційної позиції», - зазначила помічниця нардепа Ольга Смалюхівська.

Як повідомлялось, Лабазюк побив співробітника СБУ, якого після цього було госпіталізовано з травмами середнього ступеню тяжкості. Це сталося під час проведення слідчих дій на одному з підприємств міста Волочиськ, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань посадовими особами Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 ККУ — «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк)».

Це вже не перший випадок, коли Лабазюк потрапив у скандал через невміння контролювати себе. У 2012 році під час виборчої кампанії (він балотувався від 188 округу на Хмельниччині) Лабазюк на питання журналіста відповів йому нецензурною лайкою. Роздратування починаючого політика викликало прохання прокоментувати ситуацію з ремонтом місцевої автодороги, який виконувала підконтрольна політику фірма. Зокрема, на прохання кореспондента  прокоментувати ситуацію, Лабазюк сказав, що «не варто займатися цією х...». Пізніше він пригрозив фізичною розправою і додав: «йди на х ...».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: