У столиці відсьогодні діють нові правила в'їзду на Труханів острів

У столиці відсьогодні діють нові правила в'їзду на Труханів острів
Труханів острів

Вводять автоматичний контроль в'їзду і деякі обмеження

Київська влада з 13 листопада вводить на Трухановому острові новий регламент в'їзду транспортних засобів.

Згідно із затвердженим регламентом, в'їзд на територію Труханового острова буде відбуватися через встановлений автоматичний шлагбаум. У тому випадку, якщо шлагбаум не буде відкриватися, водій може скористатися кнопкою для зв'язку з оператором.

В'їзд на Труханів острів стане доступний тільки для автомобілів, які є в базі. Камери будуть зчитувати номер автомобіля: якщо він є в базі, то шлагбаум відкривається. База формується містом, виходячи із законних прав перебування об'єктів на території Труханового острова. База буде повністю прозора і доступна.

Буде введено нічний режим роботи допуску на територію екозони. Шлагбаум буде працювати з 7:00 до 22:00. У час, що залишився, обмеження доступу через шлагбаум не буде.

Регламентом також встановлено обмеження швидкості до 20 км/год, що діє цілодобово. Порушення правил руху також будуть фіксувати камери, про що водіїв будуть попереджати смс-повідомленням. Після трьох порушень автомобіль буде виключено з бази, а проїзд на Труханів острів буде закрито.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: