У Страсбурзі Порошенко відкрив зірку Героям Небесної сотні

У Страсбурзі Порошенко відкрив зірку Героям Небесної сотні

Відкриття зірки Героям Небесної сотні у Страсбурзі є символом «повернення нашої великої нації до Європейської родини», наголосив президент

Президент України Петро Порошенко узяв участь у презентації зірки Героям Небесної сотні, яка буде встановлена на Алеї зірок біля Ради Європи у Страсбурзі.

«Ця зірка означає, наскільки важлива Україна для Європи, наскільки важливою є Україна для Страсбурга, наскільки важливою є Україна для Ради Європи», - сказав президент.

Він наголосив, що відкриття зірки Героям Небесної сотні у Страсбурзі є символом «повернення нашої великої нації до Європейської родини». 

У церемонії взяли участь члени родин Героїв Небесної сотні, учасники АТО, українська громада Франції. 

Як сказав голова Об’єднання українців Франції Богдан Білогоцький, відкриття зірки Героїв Небесної сотні є визнанням важливості подій в Україні для Європи, внеску людей, які поклали своє життя, відстоюючи демократичні цінності, право жити за європейськими високими стандартами.

«То є офіційне визнання. Ця презентація, як і промова президента, його відповіді на різні питання - це новий спосіб представити Україну. Ми мусимо бути гордими з того», - сказав Білогоцький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: