У Туреччині кількість тих, хто вилікувалися від Covid-19, перевищила тисячу людей

У Туреччині кількість тих, хто вилікувалися від Covid-19, перевищила тисячу людей
Загальна кількість підтверджених випадків інфікування у Тупеччині зросла до 27 069, оскільки за минулу добу ще 3135 тестів на наявність вірусу дали позитивний результат

Число хворих перевищило 27 тис. осіб

З початку спалаху епідемії коронавірусної інфекції в Туреччині одужали і були виписані з лікарень 1042 пацієнтів. Про це повідомляє «Анадолу».

За даними Міністерства охорони здоров'я країни, 1381 осіб на сьогоднішній день знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії.

Як повідомляється, за останню добу померли ще 73 хворих, загальне число жертв захворювання досягло 574.

Згідно з інформацією, загальна кількість підтверджених випадків інфікування зросла до 27 069, оскільки за минулу добу ще 3135 тестів на наявність вірусу дали позитивний результат.

У відомстві додали, що в неділю, 5 квітня, було зроблено 20 065 тесту, а загальна кількість проведених аналізів досягло 181 445.

Раніше повідомлялося, що у Туреччині пройшли успішні випробування на тваринах вакцини від коронавірусу.

Президент Туреччини Реждеп Таїп Ердоган оголосив про посилення карантинних заходів для боротьби з поширенням коронавіруса в країні. Вводиться комендантська година, яка забороняє особам молодше 20 років залишати будинок.

Зазначимо, що Туреччина мінімізує пересування своїх військ в зонах операцій в сусідній Сирії у зв'язку зі зростанням кількості заражених і загиблих від коронавірусу серед турецьких громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: