У вільний доступ потрапили тисячі файлів з особистими даними військовослужбовців США

У вільний доступ потрапили тисячі файлів з особистими даними військовослужбовців США

Інцидент стався через некоректно налаштований хмарний сервер Amazon

Тисячі файлів, що містять особисту інформацію військовослужбовців США, потрапили у вільний доступ в інтернеті. Про це повідомляє The Hill.

За даними видання, інцидент стався через некоректно налаштований хмарний сервер Amazon. Йдеться про файли з особистими даними військовослужбовців, співробітників розвідслужб, поліції і працівників ООН на Близькому Сході.

Зокрема, у вільний доступ потрапили домашні адреси, номери телефонів і електронні поштові адреси. За словами фахівця з питань безпеки фірми Upguard Кріса Вікері, дані містилися в резюме і заявах про прийом на роботу в приватну охоронну компанію TigerSwan за період із 2009 року по сьогодні. Доступ до особистих даних був можливий через неправильні налаштування безпеки.

Як повідомляється, помилка в роботі сервера була знайдена ще в липні, проте до кінця серпня проблему так і не вдалося вирішити через плутанину з тим, звідки саме були взяті резюме військовослужбовців. «Сподіваюся, ми були єдиними, хто її знайшов (цю помилку)», - заявив Вікері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: