У Вухані знову спалах коронавірусу: п’ять нових випадків після місяця тиші

У Вухані знову спалах коронавірусу: п’ять нових випадків після місяця тиші
За минулу добу в Китаї виявили 17 інфікованих, з яких п'ять - у Вухані

Більше місяця в місті не фіксували нових випадків коронавірусу

У китайському місті Вухань за добу 10 травня виявили п'ять нових підтверджених випадків коронавірусу. У місті після довгої перерви другий день поспіль реєструють локальні зараження, як видно з повідомлення комітету з питань охорони здоров'я провінції Хубей.

Зазначається, що всі п'ятеро спочатку були безсимптомними носіями, але за минулу добу їхні випадки перекваліфікували на підтверджені.

Нагадаємо, після 4 квітня у Вухані не повідомлялось про нові випадки зараження, а 26 квітня з лікарні міста був виписаний останній пацієнт з Сovid-19.

Напередодні повідомлялося, що у Вухані підтвердили один випадок коронавірусу. Таким чином, число заражених в активній формі станом на ранок понеділка становить шість осіб, усі госпіталізовані.

Як повідомили в держкомітеті з питань охорони здоров'я КНР, за минулу добу в країні зафіксували 17 нових випадків зараження коронавірусом і 12 безсимптомних носіїв, летальних випадків не було.

З 17 випадків - сім ввізних, інші десять - локальні.

Загалом у Китаї виявили 1690 ввізних випадків коронавірусної інфекції, все ще хворіють 99 осіб, 1591 одужав. Жодна людина, яка в'їхала в країну зараженою, не померла.

З початку епідемії підтверджено 82 918 випадків Сovid-19, з них 78 144 особи одужали, 4633 померли, 141 хворіє зараз.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: