У Яценюка закликають «Батьківщину» нарешті проголосувати за конфіскацію грошей Януковича на потреби фронту

У Яценюка закликають «Батьківщину» нарешті проголосувати за конфіскацію грошей Януковича на потреби фронту

Голова фракції «Народний Фронт» Максим Бурбак вважає, що закон про спецконфіскацію має бути нарешті проголосований

Голосування за законопроект про спецконфіскацію покаже, хто в парламенті насправді бореться з корупцією, обстоює інтереси України і хоче спрямувати гроші Януковича на потреби української армії.

Про це під час спілкування з журналістами заявив Голова фракції «Народний Фронт» Максим Бурбак.

«Кожен громадянин України завтра або побачить, що в цій Верховній Раді є більшість демократично налаштованих депутатів, які будуть робити все, щоб повернути гроші, вкрадені режимом Януковича, або побачить різні «відмазки», як не голосувати за законопроект, які ми почули від «Батьківщини». Минулого сесійного тижня ця фракція не дала жодного голосу», - заявив Бурбак.

«Натомість я почув звинувачення про «маріонетковий» уряд. Скажіть хто був маріонеткою Росії, коли підписувалися з посмішками на камери газові контракти в 2009 році? І після цього ми понад 50 млрд доларів переплатили за російський газ», - наголосив  голова фракції. 

Він вкотре закликав лідера «Батьківщини» допомогти українським адвокатам, які обстоюють інтереси України в Стокгольмському арбітражному суді у позові проти Газпрому з приводу перегляду контракту на поставку газу від 2009 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: