«Народний фронт» заявляє, що на місцевих виборах отримав представництво у більшості областей

«Народний фронт» заявляє, що на місцевих виборах отримав представництво у більшості областей
Найкращий результат партія продемонструвала у Чернівецькій, Івано-Франківській та Рівненській областях

Місцевими організаціями політичної партії «Народний фронт» було висунуто 247 кандидатів до складу рад 34 ОТГ

Партія «Народний фронт» на виборах об’єднаних територіальних громад, які відбулися у неділю, отримає представництво у більшості областей України.

Місцевими організаціями політичної партії «Народний фронт» було висунуто 247 кандидатів до складу рад 34 ОТГ, а також кандидатів на посади селищних і міських голів.

За попереднім підрахунком голосів, партія отримала представництво у Миронівській міській раді (Київська обл.), Чуднівській міськраді (Житомирська обл.), Монастириській міськраді (Тернопільська обл.), Хотинській міськраді (Чернівецька обл.).

Також представники «Народного фронту» були обрані до селищних рад в Івано-Франківській, Київській та Черкаській областях.

Крім того, кандидати від партії пройшли до сільських рад Рівненської, Черкаської та Чернівецької областей.

Найкращий результат партія продемонструвала у Чернівецькій, Івано-Франківській та Рівненській областях.

Так, за попереднім підрахунком голосів, на виборах до Чагорської сільської ради Чернівецької області кандидати від «Народного фронту» отримали 10 мандатів (38,46% від складу ради), до Вигодської селищної ради Івано-Франківської області - 6 мандатів (23,08% від складу ради), до Корнинської сільської ради Рівненської області - 6 мандатів (23,08% від складу ради).

Як відомо, 23 грудня 2018 року в об’єднаних територіальних громадах в 13 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: