У Запоріжжі повідомили про підозру посадовцю парку, де загинула дівчинка

У Запоріжжі повідомили про підозру посадовцю парку, де загинула дівчинка
На дівчинку в парку впала статуя ведмедя

За даними поліції, трагедія сталася внаслідок невиконання посадовцем своїх обов’язків

У Запоріжжі оголосили підозру заступнику директора парку відпочинку «Дубовий гай», в якому, внаслідок падіння дерев’яної скульптури, загинула дівчинка. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Запорізькій області.

Правоохоронці встановили, що трагедія сталася внаслідок невиконання посадовцем своїх обов’язків щодо контролю за дотриманням у належному безпечному стані території парку.

Так, заступник директора парку не перемістив демонтовану дерев’яну скульптуру, яка впала на дівчинку, з території парку до безпечного місця зберігання.

«11 березня посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. На даний час слідчий звертається із клопотанням до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Також посадовцю можуть заборонити обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, 9 березня у запорізькій лікарні померла 10-річна дівчинка після того, як на неї в місцевому парку «Дубовий гай» впала дерев'яна скульптура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: