У Запоріжжі п'яний чоловік влаштував стрілянину по патрульних

У Запоріжжі п'яний чоловік влаштував стрілянину по патрульних

У чоловіка вилучили гвинтівку, ніж, патрони і пістолети

Минулої суботи, вночі, у Запоріжжя нетверезий чоловік відкрив вогонь по патрульних з гвинтівки. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

У суботу, 30 вересня, близько 23:00 на вулиці Чарівній сталася сімейна сварка сина з матір'ю. Прибулі на місце патрульні, на шостому поверсі помітили чоловіка, який тримав в руках гвинтівку.

Чоловік, який перебував в стані алкогольного сп'яніння, погрожував поліцейським, що застрелить їх і зробив кілька пострілів у бік патрульних.

На місце прибула опергрупа, яка доставила протиударний щит.

Правоохоронці піднялися по сходах прикриваючись щитом, дочекалися моменту, коли громадянин помітить їх і почне перезаряджати зброю. У той же момент, інспектори прикрившись щитом, підбігли до злочинця, вибили щитом зброю з його рук і наділи наручники.

Затриманий виявився 32-річним місцевим жителем. Надавати будь-які пояснення чоловік відмовився. Також до патрульних вийшла заявниця і повідомила, що є матір'ю нападника. Жінка зазначила, що такі випадки відбуваються регулярно, а син погрожує і їй.

У присутності свідків слідчі вилучили у нападника гвинтівку, ніж, пістолети і патрони. Затриманий був доставлений у відділення поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: