У затриманого члена ВРЮ Гречківського та посередника передачі хабара тривають обшуки

У затриманого члена ВРЮ Гречківського та посередника передачі хабара тривають обшуки

Генпрокуратура оприлюднила відеозапис з первинними поясненнями посередника

У п’ятницю, 23 вересня, відбуваються обшуки за місцем проживання і роботи підозрюваного у скоєнні злочину члена Вищої ради юстиції України Павла Гречківського та посередника передачі хабара для нього. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Також ГПУ з дозволу процесуального керівника надала відеозапис, на якому зафіксовано первинні пояснення посередника щодо дійсних обставин злочину.

Нагадаємо, 21 вересня Генеральна прокуратура України разом зі Службою безпеки України викрила одного з членів Вищої ради юстиції у вимаганні 500 тис. доларів за незаконний вплив на судове рішення.


22 вересня адвокат члена ВРЮ Гречківського Ігор Черезов повідомив, що Генеральна прокуратура України вручила його підзахисному підозру у замаху на шахрайство.
У Вищій раді юстиції висловили сподівання на швидке й об’єктивне розслідування стосовно намагання отримати неправомірну вигоду одним із членів ВРЮ.
Увечері 22 вересня Печерський районний суд Києва відмовив Генеральній прокуратурі України у задоволенні клопотання про застосування до Гречківського запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення майже 13 млн грн застави, а визначив для нього лише заставу у сумі майже 3,9 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: