У Житомирі виявили 16 лікарів, хворих на Covid-19. Всі на самоізоляції

У Житомирі виявили 16 лікарів, хворих на Covid-19. Всі на самоізоляції
В Україні лікарі масово хворіють на коронавірус

Інфіковано 5 завідувачів відділень

У Житомирі коронавірусом інфікувалися 16 лікарів, серед них 5 завідувачів відділень. Про це повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин у Facebook. 

Всі інфіковані медики зараз перебувають на самоізоляції - їхній стан задовільний. У лікарню не приймають нових пацієнтів. Епідеміологи нині з'ясовують джерело зараження.

«Інформую по ситуації в лікарні №2. Впродовж минулого тижня її працівників протестували на Covid-19 методом ПЛР. Виявили 16 хворих, з-поміж яких 5 завідувачів відділень та особа з керівного складу медзакладу. Всі вони зараз знаходяться на самоізоляції, лікуються амбулаторно. Особи, з якими контактували хворі, встановлені», - написав мер.

Відновлювати діяльність стаціонару планують після проведення повної дезінфекції приміщень та ПЛР тестування працівників не раніше, ніж за два тижні.

Наразі у Житомирі 152 хворих на коронавірус.

Раніше закрили лікарню у Кременчуці, де захворіли 43 медпрацівники.

Нагадаємо, що найбільше нових випадків захворювання на Covid-19 зареєстрували у Чернівецькій та Одеській областях, а також у місті Києві. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.  

«Найбільша кількість випадків за минулу добу зареєстрована в Чернівецькій області - 61, в Одеській області - 42 та в місті Києві – 48», - повідомив глава МОЗ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: