У зоні АТО за два роки загинуло 162 розвідника — Порошенко

У зоні АТО за два роки загинуло 162 розвідника — Порошенко

За період проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло 162 воїна-розвідника, 632 — отримали поранення

За час проведення Антитерористичної операції на Донбасі загинуло 162 воїни-розвідники, 632 отримали поранення. Про це повідомив президент Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України, передає прес-служба Глави держави.

«Президент повідомив, що за період проведення антитерористичної операції загинуло 162 воїна-розвідника, 632 — отримали поранення», — йдеться у повідомленні.

Порошенко назвав найголовнішим завданням для військової розвідки своєчасне викриття подальших планів та намірів противника стосовно продовження гібридної агресії проти України.

«На основі інформації воєнної розвідки міжнародному співтовариству надаються незаперечні докази безпосередньої участі збройних сил Російської Федерації в агресії проти України», — зауважив президент.

Також президент привітав військовослужбовців Головного управління розвідки Міністерства оборони з професійним святом в день 24-ї річниці військової розвідки України.

Глава держави зазначив, що в історії національної безпеки України військова розвідка посідає важливе місце, залишаючись опорою державності та одним із інструментів захисту національних інтересів від зовнішніх загроз.

«Розвідники — еліта нації, еліта Збройних Сил і дуже шкода, що ми не можемо показати ваше обличчя народу. Це та ціна, яку ви платите за дуже важливу роботу для держави», — сказав Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: