«Украерорух» пояснив ситуацію із повітряним простором під Ічнею

«Украерорух» пояснив ситуацію із повітряним простором під Ічнею

В «Украерорусі» запевняють, що затримок повітряних суден через надзвичайну ситуацію на Чернігівщині не було

Закриття повітряного простору на Чернігівщині на два тижні у зв’язку з вибухами на арсеналі Міноборони не вплинуло на авіатрафік.

Про це 25 жовтня повідомляється на сторінці «Украероруху» у соцмережі Facebook.

«Сьогодні о 00:00 ми повністю відкрили повітряний простір в радіусі 30 км від епіцентру вибухів на складах з боєприпасами в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області», - заявив генерал-майор Олександр Волков, заступник директора «Украероруху» - начальник «Украероцентру».

Зазначається, що «на операційний авіатрафік ця ситуація ніяк не вплинула, та жодних затримок для повітряних суден не спричинила».

«Заходи з безпеки триватимуть до повного розмінування ділянок, прилеглих до території арсеналу, де працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та оперативна група ДСНС», - додали у  «Украерорусі».

Раніше повідомлялося, що 24 жовтня о 18:00 керівником гасіння пожежі на 6-му арсеналі Міноборони було оголошено її ліквідацію.

Як відомо, у Чернігівській області в ніч на 9 жовтня почалися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Було евакуйовано 12,3 тис. осіб.

СБУ вважає, що пожежа на арсеналі сталася внаслідок диверсії. 

Міністр оборони Степан Полторак повідомив, що за фактами вибухів на складах під Ічнею до відповідальності було притягнуто понад 65 чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: