Українці за 2018 рік стали ще менше їздити до Росії – Омелян

Українці за 2018 рік стали ще менше їздити до Росії – Омелян

«Я радий, що українці фізично обирають напрям ЄС без жодних вказівок чи штучних заходів», - заявив міністр Володимир Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що за підсумками 2018 року пасажиропотік в напрямку Російської Федерації впав на 15%.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «Прямий».

«Тенденція продовжується, і ми бачимо, що за підсумками 2018 року пасажиропотік в напрямку Росії знову впав на 15%. Причому, якщо до Росії не більше 16%, то в зворотньому напрямку більше 15%. Це об'єктивна реальність», - зазначив Омелян.

«Я радий, що українці фізично обирають напрям ЄС без жодних вказівок чи штучних заходів. Ми з свого боку всіляко розвиваємо напрямок залізничного сполучення з ЄС. Більше 20 потягів запущено за дуже короткий період часу, і ми розвиваємо, як Польщу, так і Угорщину в подальшому. В цьому році сподіваюсь Словацький напрям запустимо. Це тільки початок історії», - додав міністр.

Нагадаємо, раніше Омелян заявив, що залізничне сполучення між Україною і Росією «припиниться в будь-якому випадку - або за рішенням уряду, або українці самі перестануть їздити до РФ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: