Українські прикордонники спростували заяву ФСБ Росії про стрілянину на кордоні

Українські прикордонники спростували заяву ФСБ Росії про стрілянину на кордоні
Українські прикордонники ще раз перевірили ділянку кордону, де нібито сталася стрілянина

На даний момент фактів порушення українського кордону в межах Сумської області не зафіксовано, ─ речник ДПСУ

Державна прикордонна служба не знайшла підтвердження заяві ФСБ РФ щодо незаконного перетину кордону трьома озброєними особами з України та вогневого протистояння. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в коментарі УП.

«На даний момент фактів порушення українського кордону на ділянці місцевості, яку вказувала суміжна сторона, а це в межах Сумської області, не зафіксовано, як і немає інформації, яка би підтверджувала достовірність повідомлення від російських прикордонників», ─ йдеться у повідомленні.

Демченко зазначив, що російські прикордонники не могли підтвердити раніше повідомлену інформацію і під час прикордонно-представницької зустріч безпосередньо на лінії кордону. Російська сторона наполягала на раніше наданій інформації.

Нагадаємо, сьогодні, 4 грудня, РФ заявила про стрілянину на кордоні з Україною і про загиблого внаслідок вогневого протистояння.

Державна прикордонна служба України заявила, що перевіряє інформацію ФСБ Росії про те, що сьогодні троє озброєних людей намагалися перейти кордон РФ з Україною і що внаслідок конфлікту сталась стрілянина. Українські прикордонники додатково перевірили ділянку місцевості на кордоні з Росією, де, за повідомленнями прикордонної служби ФСБ РФ, могло статися порушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: