Українські туристи не можуть вилетітити в Іспанію через борги туроператора

Українські туристи не можуть вилетітити в Іспанію через борги туроператора

Також з острова Тенеріфе і міста Аліканте (Іспанія) не вилетили два чартерних літака з українськими туристами через борги Idriska Tour

У четвер, 31 серпня, в аеропорту «Жуляни» перебуває сотня українських туристів, які не можуть полетіти на відпочинок, через скасування рейсів. Про це повідомляє ТСН. Один із потерпілих, Іван, розповів, що вони не можуть вилетіти до Іспанії через те, що туроператор не оплатив рейси.

«У нас рейс з Жулян на Тенеріфе, авіаперевізник Dart Airlines, туроператор IdrisKa tour. Наразі, інформації про виліт в аеропорту немає. Нам аеропорт оголосив, що туроператор не сплатив авіакомпанії цей переліт і зараз, по суті, близько 100 осіб перебувають в аеропорту і просто не можуть полетіти. Постраждало два рейси, перший – Київ-Аліканте, а другий – Київ-Тенеріфе. Це чартерні рейси від авіакомпанії Dart», – розповів Іван та додав, що квитки у дві сторони коштували 500-600 євро.

В аеропорту «Жуляни» підтвердили, що це резонансний випадок і раніше такого не було. Рейси дійсно не були оплачені, тому були зняті, але оплата очікується упродовж години.

«Туроператор IdrisKa tour не сплатили цей рейс, ми зараз очікуємо оплату, як тільки оплата пройде – люди полетять. Нам про це повідомило керівництво. Вчора ще інформація про рейс була і про неоплату нічого не було відомо. Це вперше у нас така ситуація. Так що, поки всі чекаємо. Нам сказали, що протягом години оплата повинна бути, іншої інформації у нас поки немає», – зазначили в аеропорту.

Крім того, сьогодні, 31 серпня, з острова Тенеріфе і міста Аліканте (Іспанія) не вилетили два чартерних літака з українськими туристами через борги Idriska Tour.

Так, українці зараз перебувають в аеропортах і не можуть повернутися додому. Контактні телефони туроператора не відповідають, пишуть «Буквы».

З аеропорту острова Тенеріфе рейс запланований на сьогодні 18:00, але літак, який повинен виконати цей рейс, не вилетів з аеропорту «Київ».

На острів Тенеріфе борт повинен був прибути 17:15 і забрати до Києва понад сотню пасажирів.

Прес-служба компанії-авіаперевізника Dart про скасування рейсів повідомила на своєму сайті.

«У зв'язку з великою заборгованістю ТОВ Idriska Tour, яке є замовником чартерного рейсу в Іспанію, виліт № DAT 4433/4434 31.08.2017 буде припинено до повного погашення заборгованості», - йдеться в повідомленні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: