Українські військові перейдуть на нову систему харчування

Українські військові перейдуть на нову систему харчування
Фото: facebook.com/petroporoshenko

Розроблене за стандартами НАТО нове меню для військових на Донбасі буде містити сім різних комплексних раціонів на всі дні тижня

Через чотири дні більше 50 бригад Збройних Сил України перейдуть на нову систему харчування.

Про це заявив президент Петро Порошенко на нараді з питань стану реалізації програми будівництва житла для військовослужбовців під час робочої поїздки до Львівської області, повідомляє «Укрінформ».

Він також закликав командирів бригад, якщо буде можливість, організувати день відкритих дверей і продемонструвати новий раціон військовослужбовців.

У посиленому меню - перші і другі страви, сухофрукти, шоколад, джеми, мед, кава тощо. Також в комплект входить безполуменева грілка для розігріву страв.

«Розроблене за стандартами НАТО нове меню для військових на Донбасі буде містити сім різних комплексних раціонів на всі дні тижня», повідомив голова держави.

Президент наголосив, що новий раціон просто неможливо порівняти з попередніми зразками. «Я вже не кажу про ті часи, коли сам проходив строкову службу», - додав Порошенко.

Президент розповів, що система харчування військовослужбовців була зруйнована  всередині 2000-х років, проте, за його словами, переходу на нову систему великий опір чинили і в громадському середовищі, «не розібравшись», а особливо ті, в кого забирали фінансові потоки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: