Українські військові припинили спробу наступу бойовиків під Авдіївкою

Українські військові припинили спробу наступу бойовиків під Авдіївкою
Українські військовослужбовці

Захисників Авдіївки спробували обійти з флангів диверсійні групи противника під прикриттям вогню

Впродовж 15 червня станом на 18:00 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 15 разів, у тому числі сім разів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а під Авдіївкою у темну пору доби українські військові відбили наступ диверсантів.

Про це повідомляється на сторінці прес-служби Операції об'єднаних сил у Facebook.

Згідно з повідомленням, захисників Авдіївки спробували обійти з флангів диверсійні групи противника під прикриттям вогню гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Однак вчасний вогонь у відповідь змусив диверсантів відступити.

Зазначається також, що в Донецькій області бойовики продовжують здійснювати провокаційні обстріли з житлових кварталів, прикриваючись мирним населенням.

По Водяному вони тричі відкривали вогонь зі 120-міліметрових мінометів, ще три обстріли було здійснено по захисниках Богданівки з мінометів різного калібру. У відповідь Об'єднані сили відкривали вогонь з дозволеного озброєння та змушували противника припинито обстріли.

Протягом доби бойовики також активно обстрілювали українських військових на маріупольському напрямку. У Лебединському вони відкривали вогонь зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів, по Талаківці та Водяному теж стріляли з важкого озброєння. Більшість обстрілів бойовики вели з Саханки та сусідніх населених пунктів.

Нагадаємо, протягом минулої доби під час бойових дій двоє військовослужбовців загинули, шестеро отримали поранення та були госпіталізовані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: