«Укравтодор» попередив водіїв про погіршення погоди у шести областях

«Укравтодор» попередив водіїв про погіршення погоди у шести областях
Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає першому рівню небезпеки (жовтий)
Фото: Facebook Укравтодору

Ситуація на автодорогах ускладниться 4-5 січня

Внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ускладнення погодних умов.

Вдень 4 січня випадатиме сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву 15-20 сантиметрів. Протягом ночі 5 січня послаблення опадів, вдень 5 січня припинення опадів і явищ, ідеться у повідомленні.



Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає першому рівню небезпеки (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі, повідомляє «Укравтодор». «Просимо водіїв враховувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок», радять у відомстві.

Як повідомляв «Главком», в Україні оголошено штормове попередження. У Карпатах та на Прикарпатті пориви вітру сягатимуть 25-30 м/с.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: