«Укрзалізниця» відновила рух потягів після аварії

«Укрзалізниця» відновила рух потягів після аварії
«Максимальна затримка була поїзду №98 Ковель-Київ на 4 години. Наразі рух поїздів відбувається згідно з графіками. Єдине, затримується поїзд №705 Київ-Перемишль, але зараз він вже на під’їзді до Львова», - зазначив Красноштан

Всі потяги, що прямували до Києва, вже приїхали

«Укрзалізниця» відновила рух поїздів західного напрямку після аварії на залізничній контактній мережі у Київській області.  Про це повідомив директор департаменту пасажирських перевезень «Укрзализниці» Олександр Красноштан.

Він зазначив, що о 7:12 вже було відновлено подачу електроенергії і контактну мережу над однією колією.

«Наразі вже всі поїзди прибули. Максимальна затримка була поїзду №98 Ковель-Київ на 4 години. Наразі рух поїздів відбувається згідно з графіками. Єдине, затримується поїзд №705 Київ-Перемишль, але зараз він вже на під’їзді до Львова», - зазначив Красноштан.

Він також повідомив, що наразі забезпечено рух на всіх напрямках, платформи й перони очищені.

Нагадаємо,  о 05:12 через падіння дерева в Київській області та обриву залізничної контактної мережі на 51-ому км перегону Клавдієво - Бородянка затримувався ряд пасажирських поїздів. Так у дорозі затримувалися деякі приміські поїзди та далекого сполучення, зокрема поїзди № 98 Ковель - Київ, № 705 Київ - Перемишль, № 92 Львів - Київ.

Як повідомлялося, потяги західного напрямку затримуються через падіння дерева.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: