Упійманий на хабарі Чаус сьогодні проведе три судові засідання

Упійманий на хабарі Чаус сьогодні проведе три судові засідання
Фото obozrevatel.com

Чауса не збираються відсторонювати від посади, поки не буде рішення ВР

Без рішення Верховної Ради у Дніпровському суді Києва не мають наміру відсторонювати від роботи нещодавно викритого на хабарі суддю Миколу Чауса, повідомляє телеканал «112 Україна».

Сьогодні у нього до розгляду заплановано три справи. «Перша мала б розпочатися о 10:30 під його головуванням. Чаус повинен з’явитися на роботі, однак затримується. Поки що він на своєму робочому місці не з’явився», - зазначив кореспондент.

У суді сам інцидент із викриттям Чауса на хабарі не коментують - кажуть, що цією справою мають займатися НАБУ та спеціальні слідчі органи.

Напередодні НАБУ і САП викрили Миколу Чауса в отриманні 150 тисяч доларів хабара й вилучили речові докази. При цьому правоохоронці не змогли затримати суддю Чауса через його суддівський імунітет. Суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус вів кримінальні справи проти учасників Євромайдану, а також бізнесмена Юрія Іванющенка та екс-глави партії «Укроп» Геннадія Корбана. Як повідомив керівник САП Назар Холодницький,  На місці затримання судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса під час передачі хабара вилучено речовий доказ - банку з грошима.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: