Уряд обговорить створення міжвідомчої групи для розслідування вбивства Шеремета

Уряд обговорить створення міжвідомчої групи для розслідування вбивства Шеремета

Міністерство інформаційної політики ініціює створення міжвідомчої групи з метою якнайшвидшого розслідування злочину

Міністерство інформаційної політики на засіданні уряду ініціюватиме створення Міжвідомчої робочої групи силових органів влади з метою якнайшвидшого розслідування загибелі журналіста Павла Шеремета. Про це повідомив міністр Юрій Стець, повідомляє прес-служба Міністерства інформполітики.

«На засіданні Уряду ініціюємо створення Міжвідомчої робочої групи силових органів влади з метою якнайшвидшого і якісного розслідування загибелі Павла. Для держави, і кожного з нас, є вкрай принциповим довести, що свобода слова і професійна робота журналіста - цінності, які більш ніж вагомі. Особливо в цей час викликів», - сказав Стець.

Нагадаємо, в середу вранці в центрі Києва в результаті вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Інцидент стався на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко теж заявив, що смерть Шеремета - це убивство.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин.

За фактом загибелі Шеремета прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: