Уже не «московська зозуля»? Поведінка Ляшка з Тимошенко здивувала депутатів (фото)

Уже не «московська зозуля»? Поведінка Ляшка з Тимошенко здивувала депутатів (фото)

Ніхто не має гадки, про що шепотілися Тимошенко і Ляшко у сесійній залі Ради

Нардеп із фракції «Самопоміч» Лев Підлісецький опублікував у Facebook фото із сесійної зали українського парламенту. На знімку Юлія Тимошенко сидить поруч із Олегом Ляшко і щось йому говорить.

«Вже ЮВТ не «московська зозуля»? Може, вона вже глибоко патріотична українська курка, яка нестиме «радикальні» яйця?, - написав також депутат від БПП  Аркадій Корнацький і поширив пост свого парламентського колеги.  

«Напевно відчуває, хто президентом стане наступним», «Зозуленя повернулось до зозулі», «Коса і вила», - жартують користувачі у коментарях до фото.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року під час погоджувальної ради лідер Радикальної партії Олег Ляшко та голова «Батьківщини» Юлія Тимошенко вкотре обмінялися образами. Зокрема, Ляшко відреагував на слова Тимошенко про те, що влада вивела частину держбюджету в офшори словами «поверніть, будь ласка, 200 мільйонів доларів, які ви з Лазаренком вивели у 1996 році». Зокрема, лідер «радикалів» Олег Ляшко полюбляє нагороджувати опонентів назвою «московська зозуля», натякаючи на співпрацю з Кремлем.

Як відомо, Олег Ляшко, який наразі є лідером Радикальної партії, у жовтні 2010 року був виключений з партії БЮТ (Блоку Юлії Тимошенко).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: