В Антикорупційній прокуратурі розповіли, як проходить відбір прокурорів

В Антикорупційній прокуратурі розповіли, як проходить відбір прокурорів
УНІАН

За результатами першого етапу тестування кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 170 з 311 подолали прохідний 80-бальний бар'єр

За результатами першого етапу тестування кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 170 з 311 подолали прохідний 80-бальний бар'єр, двоє набрали 100 балів.

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає УНІАН.

«У суботу проведено перший етап (тестування на знання законодавства) конкурсу на заняття посад прокурорів САП. Попередні результати наступні: з 370 допущених кандидатів на тестування з'явилися 311 осіб. 59 людей з різних причин на тестування не прийшли», - зазначив він.

Холодницький зазначив, що ті, хто не з'явився на тестування, зможуть пройти цей етап в додатковий день після надання відповідної інформації про поважність причин неявки в основний день. Він додав, що рейтингові дані про проходження тестування на знання законодавства можуть бути уточнені, після перевірки дані будуть опубліковані на сайті ГПУ.

Наступний етап конкурсу на загальні здібності відбудеться 24 вересня.

Нагадаємо, 22 серпня по 5 вересня вівся прийом документів для участі у відкритому конкурсі на заміщення 22 вакантних посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: